ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ

Ζήστε αξέχαστες στιγμές διακοπών που θα κρατήσουν για πάντα!

Το ταξίδι διακοπών σας ξεκινά εδώ και σας υποσχόμαστε  ότι θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένατε! Οι πολυτελείς βίλες MERELIA βρίσκονται σε ένα πανέμορφο μεσογειακό τοπίο. Στην κορυφή ενός  ελαιώνα και περιβάλλονται από όμορφους κήπους. Οι βεράντες μας έχουν θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και στο μυθικό βουνό του Ολύμπου! Κάθε μέρα, από την αυγή έως το σούρουπο, θα ζήσετε στιγμές χαλάρωσης και αξέχαστων διακοπών.

ΑγγίζονταςΤον Ήλιο

ΑπολαύστεΑξέχαστη Διαμονή

Το MERELIA Luxury Villas προσφέρει την άνεση και την κομψότητα ενός απλού πολυτελούς καταλύματος. Ένα ιδιωτικό «καταφύγιο» φιλικό προς το περιβάλλον, προσφέροντας ελευθερία για να περάσετε τις διακοπές σας  όπως αισθάνεστε, είτε πρόκειται να κολυμπήσετε στην ιδιωτική πισίνα, είτε να περπατήσετε στην παραλία. Άλλες φορές μπορείτε να χαλαρώσετε στον ιδιωτικό κήπο και να απολαύσετε την ανάγνωση των αγαπημένων σας βιβλίων ή απλά να απολαύσετε όμορφες στιγμές  με τους αγαπημένους σας.

Οι Βίλες

Βρίσκονται στην κορυφή ενός λόφου και περιβάλλονται από όμορφους κήπους και έναν μεσογειακό ελαιώνα.

Ελαιώνας, Νέα Μουδανιά,
Χαλκιδική, 63200, Ελλάδα

+30 6977 430196
+30 6932 752126

info@merelia-villas.gr

Δραστηριότητες

Από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μέχρι το θαυμάσιο φυσικό τοπίο και από τις φυσικές ιαματικές πηγές μέχρι τη μοναδική κληρονομιά του Σπηλαίου Πετραλώνων, υπάρχει κάτι που ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει!

Ανακαλύψτε ΜοναδικούςΠροορισμούς

Απολαύστε το φυσικό μεσογειακό τοπίο στα καλύτερα του, επιλέγοντας τη διαμονή στο MERELIA Luxury Villas στη Χαλκιδική. Από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μέχρι τα μεσογειακά  τοπία της υπαίθρου και από τις φυσικές ιαματικές πηγές μέχρι τη μοναδική κληρονομιά του Σπηλαίου Πετραλώνων, υπάρχει κάτι νέο ενδιαφέρον  για τον καθένα να ανακαλύψει.